Kemma

2009.01.20. 17:51

Jól fest a két Kemma-lány győztes, Veronika és Rita

A novemberi Év Kemma-lány verseny után decembertől újra megmutatják magukat a megyénk szépségei a www.kemma.hu oldalon. Kedd délután már ismét győzteseket köszönthettük szerkesztőségünkben.

Szűr Annamária

[caption id="" align="alignleft" width="330"] Sztojka Rita és Kocsis Veronika megismerkedtek a 24 Óra szerkesztősége munkájával is (Fotó: Prokl Violetta)
[/caption]

Az elmúlt év utolsó hónapjában a szavazók Kocsis Veronikának adták a közönségdíjat, míg a szakmai zsűri Sztojka Rita mellett döntött. Jutalmuk egy-egy tízezer forintos vásárlási utalvány, ötezer forint értékű smink utalvány és Kemma-ajándékcsomag.

A 16 esztendős, tatabányai Sztojka Rita azért jelentkezett a Kemma-lány versenyre, mert izgalmasnak tartotta, hogy fényképezik, és ezt kipróbálni nálunk volt először lehetősége. A Mikes Kelemen-iskola diákjától azt is megtudtuk, hogy nem készülődött túl sokat a fotózás előtt, csak összeválogatta azokat a ruhákat, amelyek illenek hozzá, jól állnak neki.

– Bőrruhát semmiképpen nem vennék fel. Szabadidőmben szívesen festek, táncolok. A cigányzenét is szeretem, kedvenc előadóm L. L. Junior, de a pop se áll távol tőlem  – tette hozzá mosolyogva Rita.

Az oroszlányi Kocsis Veronika operátorként dolgozik, s ahogy megtudtuk tőle, szerette volna kipróbálni magát, ezért jelentkezett a Kemma-lány versenyre. Bőrruhát ő sem venne fel, de egyébként sem színben, sem formában nem zárkózik el semmitől. Arra persze figyel, hogy összeillő kiegészítőket, ruhákat vegyen fel.

– A szabadidőmet vásárlással, csavargással, internetezéssel, üvegfestéssel töltöm, de zenét hallgatni is szeretek – mesélt hobbijairól a húsz éves oroszlányi lány, akinek nagy kedvence a Szökés című sorozat.

A Kemma-lány verseny természetesen folytatódik, jelentkezni a [email protected] e-mail címen lehet. Ide kattinva ismertetjük a részleteket. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!