baleset

2019.03.24. 07:12

Motorossal ütközött a sofőr, mert elfelejtette a kereszteződésben kanyarodás szabályait

Egy balra kanyarodásnál nem adta meg az elsőbbséget egy autós a szembejövő motorosnak. Koccanás lett a figyelmetlenség vége.

Kemma.hu/police.hu

Ütközés lett a figyelmetlenség vége

Forrás: police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint anyagi káros baleset történt március 23-án 12 óra előtt Tatán. Egy 61 éves férfi közlekedett egy Ford típusú személygépkocsival a Vértesszőlősi úton. Egy kereszteződéshez érve balra kanyarodott, de a manőver előtt nem adott elsőbbséget a szemből jövő motorkerékpárosnak. A járművek összeütköztek, a baleset során személyi sérülés nem történt.

Ütközés lett a figyelmetlenség vége (Fotó: police.hu)

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléses és kilenc anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

A rendőrök három személyt fogtak el és hat főt állítottak elő. Biztonsági intézkedésre egy esetben került sor. Az egyenruhások négy ittas járművezetővel szemben is intézkedtek.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!