lopás

2019.02.20. 13:35

Ilyen alkalmazottat nem kívánunk senkinek: ellopta egy körre a főnök kocsiját

A férfi Győrből Tatabányáig jutott a gépkocsival, itt igazoltatták a rendőrök. Gyorsított eljárásban bíróság elé is állhat a becstelen alkalmazott.

Kemma.hu/police.hu

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyi járőrök Tatabányán megállítottak egy autóst február 19-én hajnalban. A sofőr nem tudta átadni a rendőröknek a jogosítványát, ugyanis a 26 éves férfit a Győri Járásbíróság korábban eltiltotta a járművezetéstől.

Az egyenruhások ellenőrizték a jármű iratait is. Ekkor derült ki, hogy a gépkocsi nem is a férfié, hanem a férfi főnökéé. A kocsit a főnök engedélye nélkül hozta el Győrből néhány órával korábban.

H. Gyulát előállították a Tatabányai Rendőr-kapitányságra, ahol jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben. Az engedély nélküli vezetés miatt a férfi ellen szabálysértési eljárás is indult. A sofőrt a rendőrség szabálysértési őrizetbe vette és 72 órán belül bíróság elé állítja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!