Kék hírek, bulvár

2017.05.27. 11:48

Öt ittas vezetőt füleltek le a rendőrök

Az elmúlt 24 órában öt ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a rendőrök Komárom-Esztergom megyében.

kemma.hu/police.hu

A járőrök május 26-án, Tatabányán, a Szent Borbála úton ellenőriztek egy 44 éves gépkocsivezetőt. A tatabányai lakosnál ittasság gyanúja merült fel, ezért a rendőrök mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.


 
Szintén a tatabányai rendőrök május 26-án szintén Tatabányán, az Otthon utcában igazoltattak egy 32 éves helyi lakost. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre előállították. A férfi nem rendelkezett vezetői engedéllyel.
 
A rendőrök május 27-én, Tatabányán az Ifjúság úton ellenőriztek egy motorkerékpárral közlekedő férfit. A 39 éves sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították. A pátkai lakos vezetői engedéllyel sem rendelkezett.
 
A járőrök május 27-én, Vértesszőlősön, a Valusek Dezső úton ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A tatabányai rendőrök szondáztatták a 45 éves bicskei lakost, akinél ittasság gyanúja merült fel. A férfit előállították és a vezetői engedélyét elvették.
 
Lábatlanon vezetett ittasan az a 42 éves férfi, akit május 26-án 23 óra 50 perckor ellenőriztek a rendőrök. A helyi lakos egy motorkerékpárral közlekedett, amikor a Nyergesújfalu Rendőrőrs járőrei igazoltatták. A pozitív szondáztatást követően mintavételre előállították és a vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!