Kék hírek, bulvár

2017.05.25. 11:42

Fokozott rendőri jelenlét nyugtatja a kedélyeket a Záray-parkban

Címkék#Tatabánya

A tatabányai hajléktalan-támadások után a rendőrök még jobban odafigyelnek, hogy megelőzzék az újabb balhékat és megnyugtassák a lakókat.

kemma.hu

A Záray Márta parkban történt brutális támadás után sokakat megnyugtatott, hogy többször jelennek meg a rendőrök a környéken. Szintén jó hír egyébként, hogy a városban terjedő pletykákkal ellentétben a megvert férfi jól van, túlélte a támadást.

Eszter épp gyermekeivel sétált itt kedd délelőtt, amikor találkozott az egyenruhásokkal. Kisfiát persze a rendőrautó érdekelte leginkább (még meg is nézhette azt), de szülőként az anyuka azt is fontosnak tartja, hogy nagyobb biztonságban tudhatja szeretteit.

Hasonló véleményen volt Kitti is, aki szintén szóba elegyedett a rendőrökkel. Mint megtudta, ha valamilyen törvénysértést, balhét, megbotránkoztató vagy félelmet keltő dolgot tapasztal, nyugodtan hívhatja a 112-et, és a járőrök már indulnak is a helyszínre.

Ahogy Takács Józseftől, a megyei főkapitányság szóvivőjétől megtudtuk, afolyamatos jelenlét elsősorban a lakosságot zavaró és a szubjektív
közbiztonságérzetet hátrányosan befolyásoló jogsértések megelőzésére
irányul. A közterületi szolgálat tervezésekor a tatabányai rendőrök
figyelembe veszik az állampolgári bejelentéseket és a korábbi
jogsértések jellemző helyszíneit.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!