Kék hírek, bulvár

2017.04.21. 09:13

Négy rendőr kapott jutalmat

Nyergesújfalu polgármestere, Mihelik Magdolna köszöntötte április 20-án, a városházán a „Rendőrség napja” alkalmából tartott ünnepségen a meghívott vendégeket és a rendőri vezetőket.

police.hu/kemma.hu

Az eseményen részt vett Farkas Gábor rendőr dandártábornok, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Debreczeni István rendőr alezredes, az Esztergomi Rendőrkapitányság vezetője és Borosháziné Végh Angéla rendőr alezredes, a Nyergesújfalui Rendőrőrs parancsnoka.

Bajót, Lábatlan, Süttő és Nyergesújfalu polgármesterei a lakosság elismerő véleménye alapján jutalmazták a területen szolgálatot teljesítő rendőröket.
A rendezvényen a város vezetője a kimagasló teljesítménye elismeréseként díjazta Nagy Péter főtörzsőrmestert, Nyergesújfalu körzeti megbízottját és Szabó Ádám törzsőrmestert. Lábatlan polgármestere Vincze Zoltán őrmester, Süttő polgármestere pedig a község körzeti megbízottjának, Iszak Péter főtörzsőrmesternek a munkáját jutalmazta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!