Kék hírek, bulvár

2017.01.16. 16:39

Réka és párja előtt törte át a kamion a szalagkorlátot az M1-esen - Újabb videó!

Megszólalt a hét végi kamionos balesetet fedélzeti kamerával rögzítő hölgy. Mészáros Réka a párjával együtt rohant segíteni a bolgár sofőrnek. Egy, a korábbinál hosszabb videófelvételt is nyilvánosságra hoztak a balesetről.

kemma.hu/hirgate.com

A hirgate.com szólaltatta meg Mészáros Réka kamionsofőrt, aki abban a járműben ült a párjával, amelynek fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy az autópálya másik oldaláról egyszer csak eléjük vágódik egy kamion Szárliget magasságában az M1-es autópályán.

– Németországból, Regensburgból tartottunk haza, a párom vezette épp a kamiont. A Tatabánya utáni domb tetején jártunk, amikor felkiáltott, hogy “odanézz!”. Mire felkaptam a fejem, a pálya szemben levő oldaláról a bolgár kamion már átszelte a két sávot, és a szalagkorlátot átszakítva borulni kezdett, ahogyan az a videón is látszik - mondta el a lapnak Réka, aki párjával együtt sietett a sérült sofőr segítségére.

- Ennyire közelről még nem láttam ilyen balesetet, és remélem, többet nem is fogok. A történtek után még órákig görcsben volt a gyomrom, de akkor és ott az volt a fontos, hogy mentsük a kollégát, akinek jobbulást kívánunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!