Kék hírek, bulvár

2017.01.25. 15:55

Megégett holttest Tatabányán: kizárták az idegenkezűséget

A fehér helyszínelői ruhák miatt beindult városi legendával szemben nem droglabort, hanem egy megégett holttestet találtak Tatabányán a Gál István lakótelepen, az erőmű környékén.

kemma.hu

Információink szerint nem sokkal 11 óra előtt érkezett a jelzés a rendőrségre. Gányai Balázs, a megyei rendőrség sajtószóvivője elmondta, közigazgatási eljárás keretében vizsgálják tovább az ügyet. Mint megtudtuk, a helyszínen bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel, tehát a helyszínen az idegenkezűséget kizárták.

Szemtanúk szerint fehér védőöltözetben voltak a helyszínelők, sokan egyből kombinálni is kezdtek a közösségi médiában, hogy biztosan droglabort találtak, de nem erről van szó.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Helyszínelők a holttest közelében (Forrás: facebook/Gazsi Gizella)
[/caption]

A sajtószóvivő szerint helyszíni szemlék alkalmával gyakran előfordul, hogy védőruhában dolgoznak a munkatársak. Ezt mi magunk is meg tudjuk erősíteni, ugyanis nem egy ilyen fotónk van helyszínelő rendőrökről.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] Tata, 2013: ékszerbolti rablás
[/caption]

[caption id="" align="alignleft" width="515"] Tatabánya, 2014.: gyilkossági helyszínelés
[/caption]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!