Kék hírek, bulvár

2017.01.15. 19:35

16 éves srác vezette az autót, fel is borultak vele

Címkék#Csém

Eredetileg egy 21 éves csémi férfit kért meg az ismerőse egy fuvarra, ő azonban továbbpasszolta a kocsit a fiataloknak.

kemma.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat bűntető eljárást egy 21 éves csémi lakos ellen. A férfit egy ismerőse január 13-án délután arra kérte, hogy – mivel neki nincs vezetői engedélye -, vigye el a munkahelyére és az autóját ezután a lakása előtt állítsa le.

A csémi férfi azonban ismerőse autóját tovább használta, sőt, a jármű vezetését egy 16 és egy 18 éves fiatalnak is átengedte, tudva, hogy jogosítványuk sincs a fiataloknak.   

Csém külterületén a 16 éves fiú  a járművezetés közben elvesztette uralmát a gépjármű felett és azzal felborultak. A személygépkocsiját kereső sértettnek a fiatalok eltérő válaszokat adtak, ezért bejelentést tett a Komáromi Rendőrkapitányságon.

A rendőrök öt óra elteltével megtalálták a megrongálódott járművet és a Komáromi Rendőrkapitányságra előállították a 21 éves csémi férfit, akit gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrök az intézkedés során szabálysértési feljelentést kezdeményeztek a 18 éves fiatallal szemben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!