Kék hírek, bulvár

2016.10.20. 10:40

Az öngyilkos tatabányai tömlőssajttolvaj után nyomoz a rendőrség

A férfi több mint két héttel öngyilkossága előtt a tatabányai Tescóban balhézott. Ennek az esetnek a szemtanúit keresik most a rendőrök.

kemma.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat rablás és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy néhai 46 éves tatabányai lakos ellen.

A gyanúsított augusztus 21-én este a tatabányai Tesco áruházból tömlős sajtokat tulajdonított el, az esetet az operátor észlelte. Az elkövetőt az áruházban dolgozó biztonsági őr felszólította távozásakor, hogy a lopott élelmiszereket adja át. Ennek az elkövető nem tett eleget, dulakodni kezdett a biztonsági őrrel, majd elővett egy fegyvernek látszó tárgyat.

Ezután a biztonsági őr szorításából kiszabadult és az áruházból ismeretlen helyre távozott. A rendőrök a tolvajt 2016. szeptember 9-én azonosították, aki bezárkózott egy hétvégi házba a Turul-hegyoldalon, majd öngyilkosságot követett el.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azon személyek jelentkezését, akik augusztus 21-én 19 óra 50 perc körül a tatabányai Tescóban vásároltak, észlelték a férfi cselekményét, és értesítették az áruház munkatárait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!