Kék hírek, bulvár

2015.12.16. 11:56

Suzukikkal bővült a rendőrflotta

Az esztergomi rendőrök használhatják az új szolgálati gépjárművet. Egy új, Suzuki Vitarával bővült a rendőrség gépjárműparkja. A járművet december 15-én adta át Krisztián Róbert, a gyár operatív igazgatója Farkas Gábor ezredesnek, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének.

police.hu

A főkapitány egyből továbbadta a kulcsot az Esztergomi Rendőrkapitányság szolgálatirányítójának azzal a megjegyzéssel, hogy a jármű szolgálja a városban élők közbiztonságát.


 
A rendőrfőkapitány megköszönte a gyár nagylelkű felajánlását, amelyet Esztergom Város Önkormányzatán keresztül kapott meg a rendőrkapitányság. Elmondta, hogy az új Vitara nemcsak menettulajdonságai miatt illeszkedik remekül a rendőrség gépjárműparkjába. A gyár új modelljének üzemanyag felhasználása költséghatékony, az egyedülálló alváz-technológiának és a könnyített motornak köszönhetően egyszerre gyors, strapabíró és biztonságos.

Egy új, Suzuki Vitarával bővült a rendőrség gépjárműparkja. A járművet december 15-én adta át Krisztián Róbert, a gyár operatív igazgatója Farkas Gábor ezredesnek, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság vezetőjének. police.hu -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!