Kék hírek, bulvár

2015.12.02. 13:00

Ők próbálták megostromolni a Monostori erődöt

Címkék#Komárom

A Monostori erőd ugyan sosem volt harcok színhelye, ám néhány nagyokos úgy gondolta, ők majd beveszik. Be is dobták téglával az egyik ablakát.

police.hu

A Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat ismeretlen tettes ellen rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint négy ez idáig ismeretlen férfi és két nő október 10-én éjfél után nem sokkal egy téglával bedobta a Monostori erőd egyik ablakát, majd távoztak a helyszínről.

A Komáromi Rendőrkapitányság kéri, aki a fényképeken látható személyeket felismeri, vagy a bűncselekménnyel, annak elkövetőivel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. Bejelentés tehető továbbá a 34/517-777-es telefonszámon.

További képeket ide kattintva nézhet meg.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!