Kék hírek, bulvár

2015.12.20. 19:20

Ismerőse százezreit lopta el a komáromi asszony

Címkék#Komárom

Meglátta a kocsmában, hogy a férfinél sok pénz van, így amikor az kiment a mosdóba, elemelte a tárcáját a kabátjából. Fél órán belül elkapták.

police.hu

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya Cs. Lajosné ellen. A 47 éves komáromi asszony november 4-én találkozott egy ismerősével egy komáromi italozóban. Miután elfogyasztották italukat, a férfi fizetett. Ekkor látta meg a gyanúsított, hogy a sértett több százezer forint készpénzt tart magánál. Amikor a férfit kiment a mellékhelyiségbe, a nő élve a kínálkozó lehetőséggel eltulajdonította a pénztárcát a sértett fogason lógó kabátjából.

A kocsmába hívott rendőrök fél órán belül azonosították és elfogták a tettest, akit előállítottak a Komáromi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgattak ki a helyi nyomozók. A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozóhatóság december 17-én a nyomozást befejezte és az ügyet vádemelési javaslattal megküldte a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!