Kék hírek, bulvár

2015.12.30. 08:50

Hősugárzó reality: az ablakból videózták a pofátlan tatabányai tolvajt

B. János egy hét alatt elektromos kaszát, fűrészt, szivattyút lopott egy tatabányai hétvégi házból, majd fényes nappal visszament egy hősugárzóért is. Ekkor bukott le, de úgy, hogy a tulaj fia videóra vette az egész akciót.

kemma.hu

Kerttulajdonosok érték tetten B. Jánost december 29-én Tatabányán. A férfi egy hétvégi házból tulajdonított el egy hősugárzót. A sértett fia a telefonjával rögzítette a bűncselekmény elkövetését, miközben arról értesítette édesapját.

Visszatartani nem tudta a tolvajt, mert miután megzavarták, elmenekült a helyszínről. A férfi követte a tolvajt, miközben riasztotta a helyi rendőröket. Végül sikerült elfogni és átadni őt a helyi járőröknek.


 
A tulaj feljelentésekor elmondta, hogy a környéken több bűncselekmény is történt az elmúlt napokban, emiatt az ott lakók jobban odafigyeltek a lakókörnyezetükben felbukkanó idegenekre. Azt is elmondta, hogy tőle sem először loptak: december 22-én és december 28-án is jártak nála tolvajok. 

Előbb egy fűkaszát és egy fűrészt vittek el tőle, másodszor egy keringető szivattyút. Kiderült, hogy a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint mindhárom bűncselekményt B. János követte el, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A 19 éves tatabányai gyanúsítottat a rendőrség lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!