Kék hírek, bulvár

2015.12.17. 13:20

208 embert vert át a csaló

Több mint egy éven át randalírozott a csaló nethuszár különböző internetes oldalakon, kütyüket árult, de senkinek sem küldött semmit.

kemma.hu

A Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség kisebb kárt okozó, üzletszerűen elkövetett csalás bűntette és más bűncselekmények miatt vádat emelt a 30 éves férfivel szemben - közölte a Kemmával a megyei főügyészség.

Az elkövető 2013 márciusa és 2014 novembere között különböző internetes oldalakon mobiltelefonokat, táblagépeket, televíziókat, navigációs rendszereket, számítógépes játékokat, számítástechnikai eszközöket hirdetett eladásra 25.000-109.000 forint közötti összegekért. A férfi a jelentkező sértetteknek azt ígérte, hogy a tárgyakat postai úton eljuttatja, amennyiben a bankszámlájára utalják a vételárat. A férfi azonban becsapta a sértetteket, mivel a pénz utalását követően semmit sem küldött - nem is voltak nála a kütyük.

Az elkövetővel szemben a járási ügyészség börtönbüntetés kiszabását és azt is indítványozta, hogy térítse meg a sértettek kárát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!