Kék hírek, bulvár

2015.11.18. 15:11

Vádemelési javaslat a lopott bicós tolvajnak

Címkék#bábolna

H. K. vonattal érkezett Jászladányból Komáromba. Innen egy lopott biciklivel jutott el Bábolnára. Azért lopott, mert elfogyott a pénze és szeretett volna tovább utazni.

kemma.hu

Egy bábolnai családi ház garázsában parkoló autóból lopott a gyanú szerint H. K. április 1-jén. A 34 éves jászladányi férfi előbb betörte a jármű bal hátsó ablakát, majd a kocsiból eltulajdonította az ajtóban lévő pénztárcát, a benne lévő készpénzzel együtt. A komáromi nyomozók széleskörű adatgyűjtést folytattak, amelynek köszönhetően azonosították és szeptember 14-én elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.


 
H. K. gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy aznap vonattal érkezett Jászladányból Komáromba. Innen egy lopott biciklivel jutott el Bábolnára. Azért lopott, mert elfogyott a pénze és szeretett volna tovább utazni. A pénztárcában talált pénzből a gyanúsított vonatjegyet, valamint élelmiszert vásárolt.
 
A 34 éves férfi ellen – fogva tartása mellett – a Komáromi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást, amelyet november 16-án befejezett és vádemelési javaslattal élt a Komáromi Járási Ügyészség felé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!