Kék hírek, bulvár

2015.11.23. 09:40

Sajátos magyarázat: 663 „barátjának” vett hamis órát a fickó

A NAV pénzügyőrei állították meg azt az Audit, amelyben több száz hamis Diesel férfi karórát találtak. A sofőr különleges módját választotta az „ajándékok” szállításának is. A 28 milliós rakományt a bőröndök mellett a csomagtartóba és a pótkerék helyére rakta el.

kemma.hu

A Nemzeti Adó-és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei közúti ellenőrzéskor egy cseh rendszámú gépjárműben különböző helyeken elrejtve csaknem 700 darab „Diesel” márkajelzésű hamis férfi karórát találtak, melyeket lefoglaltak és az ügyben eljárást indítottak.

A NAV pénzügyőrei közúti ellenőrzést végeztek az M1-es autópálya Komárom-Esztergom megyei szakaszán, amikor megállítottak egy vietnámi állampolgár által vezetett cseh rendszámú Audi típusú személygépkocsit.

A jármű átvizsgálásakor a bőröndökből, a csomagtartóból és a pótkerék gyári helyéről összesen 663 darab „Diesel” márkajelzésű férfi karóra került elő, amelyek az előzetes szakértői vélemény alapján hamisítványok. A sofőr elmondása szerint ezeket egy budapesti piacon vásárolta a barátainak.

A pénzügyőrök a hamis márkajelzéssel ellátott 28 millió forint értékű karórát lefoglalták, és iparjogvédelmi jogok megsértésének vétsége miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!