Kék hírek, bulvár

2015.11.25. 12:21

Polgárőrök és rendőrök közösen kapták el a tolvajokat

Címkék#Nagyigmánd

Rendőrök és polgárőrök közösen fogtak el két férfit, akik egy nagyigmándi telephelyről alumíniumot akartak lopni.

police.hu

A Nagyigmándi Polgárőr Szövetség vezetője értesítette telefonon a Komáromi Rendőrkapitányság járőreit november 24-én, miszerint egy nagyigmándi sertéstelepre két férfi betört. A telephelyen korábban több alkalommal történt lopás, ezért azt a polgárőrök és a rendőrök is visszatérően ellenőrzik azt. A Komáromi Rendőrkapitányság járőrei perceken belül kiérkeztek a helyszínre, ahol a telepen lévő egyik épület tetején meglátták a két férfit. A gyanúsítottak amint észrevették a rendőröket, futásnak eredtek. Nem jutottak azonban messzire, a polgárőrök és a járőrök a közeli erdőben elfogták őket.


 
A 25 éves ózdi K. L. és a 27 éves arlói V. G. gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Ellenük lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A két gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte gyorsított eljárásban történő bíróság elé állításukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!