Kék hírek, bulvár

2015.11.05. 14:19

Ezüstöt, laptopot loptak a 94 éves asszonytól

Címkék#oroszlány

Nem először lopták meg szegény nénit, már tavasszal is elvitték ezüst étkészletét, most falióráját és laptopját vitték el. Kiderült, a szomszéd volt a tettes.

police.hu

Elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az oroszlányi nyomozók azt a férfit, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint álkulcs segítésével bejutott egy idős oroszlányi asszony lakásába és onnan eltulajdonított egy laptopot és egy faliórát.


 
A sértettnél nem először járt idegen. A néni április 13-án már tett feljelentést az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. Akkor az ezüst étkészletét tulajdonította el az akkor még ismeretlen tettes. A sértettől szeptember 6-án délelőtt loptak ismét. Az elkövető kihasználta, hogy az idős hölgy a templomba ment.
 
A helyi nyomozók széleskörű adatgyűjtést végeztek, így tudták meg, hogy az ellopott tárgyakat egy budapesti zálogházban adták le. A rendőrök házkutatást tartottak a fővárosi antikvitásban, ahol megtalálták az ezüstékszerekről és a falióráról szóló átvételi elismervényt, amelyeket a sértett szomszédja látott el kézjegyével. A rendőrök a nyomozás során a gyanúsított egyik ismerősénél megtalálták az eltulajdonított laptopot, amelyet visszaadtak a 94 éves idős asszonynak, október 14-én pedig elfogták T-Sz. M.-et is, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség, de a férfi gyanúsítotti kihallgatásán nem ismerte el a lopást.
 
A nyomozók november 3-án ismét gyanúsítottként hallgatták ki a 28 éves szomszédot, aki ezúttal már beismerő vallomást tett. Elismerte, hogy ő ment be a néni otthonába április 13-án és szeptember 6-án is és ő tulajdonította el az idős hölgy tárgyait. T-Sz. M. ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!