Kék hírek, bulvár

2014.12.11. 09:02

Vérző fejjel dobálta a kukákat egy őrült Komáromban

A férfi előbb befejelt egy kirakatot, amitől vérezni kezdett a homloka, majd a környező szeméttárolókat sem kímélte. A járási ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

kemma.hu

A Tatabányai Járási Ügyészség közlekedés biztonsága elleni bűntett és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy 31 éves komáromi férfivel szemben, aki Komáromban ittasan, trágár kifejezéseket kiabálva gyalogolt, majd befejelte az egyik trafik kirakatának üvegét. Az üvegbetét pókhálósan betörött, az elkövető homloka vérezni kezdett.

Ezt követően a férfi tovább gyalogolt, és a járda melletti füves területen lévő szeméttároló edényt leemelte az állványáról, az út közepére dobta, majd pár méterrel odébb egy másik kukát is az útra hajított, ezáltal az arra közlekedő autósokat veszélyeztette.

Az elkövető beismerte a bűncselekményeket, vele szemben a járási ügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta - írja közleményében a megyei főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!