Kék hírek, bulvár

2014.12.10. 09:04

Függönnyel rabolták ki mozgáskorlátozott ismerősüket

K. és K-né függönybe csomagolta és elvitte a tatabányai asszony értékeit. Pénze és porcelán étkészlete mellett még a kutyáját is ellopták.

kemma.hu

Rablás miatt tett feljelentést egy tatabányai férfi kedden a Tatabányai Rendőrkapitányságon. A nyomozóknak elmondta, hogy egy általa ismert helybéli nő és férfi látogatta meg a lakásán múlt vasárnap, majd eltulajdonították értékeit. A sértett elmondta, hogy az asszony gyakori vendége, tudja, hol tartja a lakás pótkulcsát, melyet akkor használ, ha takarítani megy.

Azt is elpanaszolta, hogy ismerősei kihasználták korlátozott mozgását és meg is ütötték, miközben porcelán étkészletét egy függönybe csomagolva az udvarra húzták - a tányérok és kiegészítők többsége pedig összetörött. Emellett egy sarokcsiszolót és a pénztárcáját vitték el tőle a gyanúsítottak, utóbbiban azonban csak iratai voltak, pénz nem. A sértett elmondta, hogy próbálta visszaszerezni tulajdonát, de ez nem sikerült neki, ahogy azt sem, hogy megakadályozza 11 hónapos kutyájának eltulajdonítását.


 
A gyanúsítottakat a rendőrök még aznap előállítottak a Tatabányai Rendőrkapitányságra. A 48 éves K. Józsefet és a 39 éves K-né Zs. Zsuzsannát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatásukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!