Kék hírek, bulvár

2014.12.12. 09:34

Bajnai bunyó: felszántotta a színpadot a falunap réme

Nem akart táncolni egy hölgy a nagysápi férfival a bajnai falunapon, aki ezért leütötte a nővel táncoló férfit. A garázda ezután felszakította a színpad deszkáit, és közben ordított.

kemma.hu

Az Esztergomi Járási Ügyészség súlyos testi sértés kísérlete és más bűncselekmény miatt emelt vádat egy 34 éves nagysápi férfivel szemben, aki még nyáron a bajnai falunapon randalírozott.

A férfi felnyúlt a színpadra, megragadta egy táncoló hölgy kezét, és megpróbálta őt lerántani, de a nő ellenállt. Ekkor az elkövető felment a színpadra, és minden előzmény nélkül ököllel kétszer megütötte egy szintén ott táncoló férfi bal arcát és szemét, őt meglökte, ezért mindketten leestek a zenét szolgáltató pultra. A garázda férfi ezután felszakította a színpad deszkáit, és közben ordított. S ha mindez nem lett volna még elég: a férfi a buli után utolérte az általa korábban bántalmazott, hazafelé tartó sértettet, és ököllel a bal szemén újra több alkalommal megütötte.

- A bántalmazás következtében a sértettnél a 8 napon túl gyógyuló szemsérülés reális lehetősége fennállt. A férfi beismerő vallomást tett - tájékoztatta a kemma.hu-t dr. Miskolczi Ivett, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!