Kék hírek, bulvár

2014.03.06. 18:29

Lovaskocsival szállította a lopott fát

Címkék#Nagysáp

Két alkalommal lopott fát egy 17 éves fiatalkorú fiú egy Nagysáp melletti erdőből, aki ellen most vádat emelhet az ügyészség.

kemma.hu

A fiú először 2013. november 15-én ment ki a falu határában lévő területre, ahol nem sokkal korábban fakitermelés kezdődött. Kivágott egy fát, melyet méteres darabokra fűrészelt, majd kocsira pakolt. A fiú a lopott fával a megrendelőhöz hajtott, aki korábban kifizette számára a tüzelő árát.

A gyanúsított két nappal később visszament az erdőbe, hogy újabb adag tűzre valót aprítson össze, ekkor fogták el őt a dorogi rendőrök. A fiút az egyenruhások előállították a Dorogi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene – szabadlábon hagyása mellett – lopás megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a rendőrség, melyet március 5-én vádemelési javaslattal fejezett be és továbbított a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!