Kék hírek, bulvár

2014.03.06. 07:06

Családi verekedés: apa és fia lapáttal ütötte a rokonokat

T. Ferencék nem a meggyőzés erejével próbálták rendezni a családtagjaikkal kialakult nézeteltérést. A 41 éves tatabányai férfi és 21 éves fia ásólapáttal ment neki a rokonoknak, akik közül az egyiket kórházba kellett szállítani.

kemma.hu

Csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság elkövetésével gyanúsítja a Tatabányai Rendőrkapitányság id. T. Ferencet és ifj. T. Ferencet. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint apa és fia március 4-én előzetes szóváltást követően megtámadta két rokonát Tatabányán. A 41 éves gyanúsított egy ásólapáttal ütötte arcon a sértettek egyikét, akit sérülései miatt kórházba vitt a mentő. A másik sértett sem úszta meg ütések nélkül, de sérülései miatt ő nem szorult tartósabb orvosi ellátásra. A verekedésben id. T. Ferenc 13 éves fia is részt vett, de életkora miatt ellene nem indított eljárást a rendőrség. A 41 és 21 éves tatabányai gyanúsítottakat a Tatabányai Rendőrkapitányság őrizetbe vette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!