Kék hírek, bulvár

2014.03.21. 14:47

Cégük kontójára lopták a benzint

Címkék#Esztergom

Lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság három férfi ellen, akik a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint tavaly augusztus és idén január között nagy mennyiségű üzemanyagot tankoltak saját célra egy esztergomi cég számlájára.

kemma.hu

A tulajdonos a vállalkozás éves pénzügyi zárásakor vette észre, hogy meglopták. Feljelentést tett a rendőrségen, az esztergomi nyomozók pedig március 20-án gyanúsítottként hallgatták ki a cég alkalmazottját, a 27 éves O. Csabát és a bűncselekmény elkövetésében őt segítő 37 éves H. Istvánt és a szintén 37 éves V. Tamást. Utóbbiak annak a benzinkútnak a dolgozói voltak, ahová O. Csaba tankolni járt. Tudtak arról, hogy a 27 éves férfi a rábízott tankolókártya jogosulatlan felhasználásával lopja meg munkáltatóját, hallgatásukért cserébe pénzt vagy gázolajat kaptak O. Csabától. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, az ellenük folyó büntetőeljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!