Kék hírek, bulvár

2014.03.31. 10:36

Balhés lagzi Szomoron: már a menyasszonytánc előtt előállították a férjet

Előbb a násznép két tagja verekedett össze egy lakodalomban a Komárom-Esztergom megyei Szomoron, amiért mindkettőjüket előállították a helyszínre hívott rendőrök. Az ifjú férj kiakadt a rendőri jelenléten, ezért leütötte azt a férfit, aki kihívta az egyenruhásokat. A menyasszonytánc elmaradt, mert súlyos testi sértésért a vőlegényt is bevitték.

kemma.hu

Nem várt esemény árnyékolt be egy szomori lakodalmat szombaton. A násznép egyik tagja szóváltásba keveredett egy falubelivel. A vita tettlegességig fajult, a két férfi összeverekedett egymással.A vitapartnerek közül a 44 éves visszatért az ifjú párhoz, a 36 éves pedig hazament. Nem maradt otthon sokáig, magához vett egy feszítővasat és rátámadt korábbi verekedőtársára. A dulakodást többen is látták a faluban. Egyikük kihívta a rendőröket, akik előállították a két férfit. A 44 éves férfi ellen garázdaság, a 36 éves ellen pedig felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság.
 
Az este az ifjú férj számára is a rendőrségen végződött. Ő ugyanis zokon vette a rendőri intézkedést és azt, hogy a násznép egyik férfi tagja kénytelen volt otthagyni a lakodalmat. Orrba vágta azt, aki értesítette az egyenruhásokat. A bejelentőt mentő vitte kórházba, az ifjú férjet pedig a rendőrök a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol súlyos testi sértés miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi csak ezt követően térhetett vissza asszonyához.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!