Kék hírek, bulvár

2013.11.07. 12:06

Trükkös tolvajok jártak Tatán - Videó!

Az E.ON munkatársának adta ki magát az a két férfi és nőtársuk, aki október 15-én délelőtt csengetett be a sértetthez.

kemma.hu

Az E.ON munkatársának adta ki magát az a két férfi és nőtársuk, aki október 15-én délelőtt csengetett be a sértetthez. A bácsi eleinte óvatos volt. Igazolványt kért a gyanúsítottaktól, akik mutattak is valami ahhoz hasonlót. Közölték: bár nem hívták őket, azért jöttek, hogy ellenőrizzék a lakásban lévő konnektorokat és a villanyórát.

Azt is mondták, hogy a bácsinak túlfizetése van, melyet helyben rendeznének, ha vissza tudna adni a húszezresből. A bácsi beengedte őket és az idegenek szeme láttára elővette spórolt pénzét. A két férfi a sértettet és feleségét a lakás két különböző pontjába csalta, a nő pedig a konyhában maradva eltulajdonította a pénzt. Miután elmentek, az idős férfi észrevette, hogy eltűntek az értékei. Értesítette a rendőrséget.
 
A Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen elkövetők ellen és egyben a lakosság segítségét kéri a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyek azonosításában.

A Tatai Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható személyeket felismeri, jelenlegi tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06-30/916-80-63-as mobilszámot, illetve 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!