Kék hírek, bulvár

2013.11.17. 12:17

Rosszul lett a fűtől, mentőt kellett hívnia

Rosszul érezte magát, ezért mentőt hívott Sz. Gábor november 9-én. A 26 éves lábatlani férfi a mentősöknek elmondta, hogy kábítószert fogyasztott, ez okozhatta a rosszullétet. A kórtörténet hallatán a mentőszolgálat munkatársai értesítették a rendőrséget.

kemma.hu

A nyomozók házkutatást tartottak Sz. Gábor lakásán. Az ingatlanban a rendőrök még találtak abból az anyagból, melyből a gyanúsított fogyasztott. A férfit a mentősök további vizsgálatra kórházba vitték, ahol a vele szemben alkalmazott kábítószer gyorsteszt pozitív eredményt mutatott.

A lakásban talált zöld növényi származékot az Esztergomi Rendőrkapitányság megküldte az igazságügyi szakértőnek és Sz. Gábor ellen kábítószerrel visszaélés megalapozott gyanúja miatt eljárást indított. A férfi ellen folytatott vizsgálatot a rendőrség befejezte, és vádemelési javaslattal megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!