Kék hírek, bulvár

2013.11.23. 08:22

Más személyijével próbálta lerázni a rendőröket

Címkék#Komárom

Vádemelést javasol a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki a nyáron más nevére kiállított személyes iratokat adott át az őt igazoltató járőröknek Komáromban.

kemma.hu

V. Zsolt ellen a Győri Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot csalás vétség elkövetése miatt. A férfi tudta ezt, ezért mutatkozott be más néven az egyenruhásoknak. A rendőrök felismerték a körözött férfit, ezért előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást vele szemben.

V. Zsoltot őrizetbe vételét követően a Győri Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték. Ismerőse, H. Tibor ellen, aki átadta okmányait V. Zsoltnak, szintén büntetőeljárást indított a rendőrség bűnpártolás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A hatóság az ügyben az eljárást vádemelési javaslattal zárta le és továbbította a Komáromi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!