Kék hírek, bulvár

2013.11.06. 10:21

Eurót lopott a netes hirdetőtől

Címkék#Tatabánya

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nagyobb értékre elkövetett lopás gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki eurót tulajdonított el a sértettől szeptember 23-án. A károsult az interneten kínálta eladásra valutáját.

kemma.hu

A hirdetésre egy férfi jelentkezett. A felek, előzetes telefonos egyeztetés után, 2013. szeptember 23-án Tatabányára beszélték meg találkozót. Délelőtt 10 óra körül egy bevásárlóközponthoz közeli parkolóban akarták lebonyolítani a pénzváltást. A sértett átadta a vevő számára a megbeszélt összeget, aki a pénzzel együtt elszaladt.


 
A Tatabányai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8.-16., p: 8.-13.), a 107.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!