Kék hírek, bulvár

2013.11.23. 08:12

Elítélték a szlovák dísztárcsatolvajokat - Videó!

Nyolc autóról lopták le a dísztárcsákat azok a szlovák fiatalok, akiket Tatán fogtak el a rendőrök. Viperát, baseballütőt és elektromos sokkolót is találtak náluk.

kemma.hu

Elfogásukat követő 12 órán belül lezárta a büntetőeljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellen a két szlovák állampolgár ellen, akiket november 22-én fogtak el a tatai egyenruhások. Személygépkocsijuk csomagtere hét autó dísztárcsáit rejtette, melyekről a két férfi azt állította, hogy Komáromban vásárolta azokat.

Az autóban a dísztárcsák mellett egy baseballütőt, egy viperát és egy elektromos sokkolót is találtak a rendőrök, melyeket lefoglaltak. A két 20 éves férfit a járőrök előállították a Tatai Rendőrkapitányságra, további két egyenruhás pedig a környéken parkoló járműveket ellenőrizte le, nem hiányzik-e róluk a dísztárcsa. A két férfi bevallotta, hogy ők tulajdonították el a kiegészítőket és valójában nyolc autóról szedték le a dísztárcsákat. Egy garnitúrát egy közeli bokorban rejtettek el, az ugyanis elmondásuk szerint túl feltűnő volt.

A két szlovák férfi ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, melyet még november 22-én lezárt és a Tatai Járási Ügyészségnél kezdeményezte a gyanúsítottak gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását. Az ügyészség vádat emelt ellenük, a bíróság pedig elítélte őket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!