Kék hírek, bulvár

2013.11.17. 08:14

Egyidejűleg két csapat is lopni akart a telephelyről

Vádemelési javaslattal fejezte be a rendőrség a büntetőeljárást annak a két tolvajcsapatnak a tagjai ellen, akik 2013. április 7-én egy lábatlani gyár telephelyéről különböző fém tárgyakat akartak eltulajdonítani. A gyanúsítottakat egy, a szabadidejét töltő rendőr érte tetten, amikor a lopott holmival együtt távozni készültek a helyszínről.

kemma.hu

A járőr a tettesek elfogásához kollégái segítségét kérte, akik néhány percen belül megérkeztek a helyszínre. A rendőrök elfogták az öt férfit. Az egyenruhások még a helyszínen voltak, mikor újabb zajra lettek figyelmesek. Kiderült, hogy az ötfős társaság mellett egy másik, négyfős csapat is vaselemeket akart ellopni a gyár területéről. A két csoport nem tudott egymásról annak ellenére, hogy egy helyen és egy időben követtek el bűncselekményt. A rendőrök őket is elfogták.

Összesen kilenc személy ellen folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Nyergesújfalui Rendőrőrse szabálysértési értékre elkövetett lopás kísérlete miatt, melyet vádemelési javaslattal küldött meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!