Kék hírek, bulvár

2013.11.12. 12:28

Cserbenhagyót köröz a tatabányai rendőrség

Címkék#Tatabánya

Segítségnyújtás elmulasztása miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya ismeretlen tettes ellen, aki november 10-én délután fél 2-kor autójával elsodort egy gyalogost.

kemma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a feltehetően narancssárga színű gépjármű vezetője Tatabánya belterületén a Győri út- Kond Vezér utak kereszteződésénél kanyarodáskor nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen a fényjelző készülék zöld jelzésén áthaladó gyalogosnak és elgázolta. A személygépkocsi vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről. A gyalogost sérülésekkel szállította kórházba a mentő.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, aki a balesettel, annak okozójával kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy a 112-es segélyhívók valamelyikét. A bejelentő adatait a rendőrség, kérésre zártan kezeli.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!