Kék hírek, bulvár

2013.11.09. 17:12

A telep biztonsági őre figyelt fel a tolvajokra

Címkék#oroszlány

A helyszínen elfogták a rendőrök azt a három férfit, aki különböző vasanyagokat tulajdonított el egy oroszlányi telephelyről november 9-én hajnalban.

kemma.hu

 A telep biztonsági őre furcsa zajra lett figyelmes, ezért körbejárta a területet. A kerítés mellett három ismeretlen járművet látott, ezután értesítette a rendőrséget. A kiérkező járőrök az egyik gépkocsi nyitott csomagtartójában vasanyagokat találtak és az autótól nem messze elfogták azt a három férfit is, aki az üzem területéről ellopta a vasat.

B. Krisztián, B. Dávid és B. Árpád megpróbált elbújni az egyenruhások elől, de a járőrök a telep egyik épületében megtalálták őket. A három férfit elfogásukat követően előállították az Oroszlányi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. B. Krisztián, B. Dávid és B. Árpád ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!