Kék hírek, bulvár

2013.09.18. 12:59

Vádemelés a parfümtolvaj ellen

Címkék#Esztergom

Hat üveg parfümöt, és három üveg szeszesitalt lopott egy esztergomi üzletből, de az egyik alkalmazott észrevette a tolvajt. Az eljárás befejeződött, vádat emelnek a férfi ellen.

kemma.hu

Befejezte az eljárást a rendőrség az ellen a férfi ellen, aki kétszer is lopott ugyanabból az esztergomi illatszerboltból. A 29 éves S. András először március 9-én hat üveg parfümöt rejtett a hátizsákjába, majd fizetés nélkül távozott az üzletből. Négy nap múlva újra próbálkozott ugyanebben a boltban. Ekkor három üveg szeszesitalt próbált meg ellopni, de az egyik alkalmazott észrevette, így a férfi ezúttal nem járt sikerrel.

Az esztergomi nyomozók az üzlet biztonsági kamerájának felvételei alapján azonosították az elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki ellene. S. Andrást május 20-án a Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei fogták el a fővárosban, és átadták át őt az esztergomi kollégáiknak. A gyanúsított ellen – szabadlábon hagyása mellett - kisebb értékre folytatólagosan elkövetett lopás gyanúja miatt folytatott eljárást az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!