Kék hírek, bulvár

2013.09.16. 07:10

Késsel felszerelkezve próbált szalámit lopni

Címkék#Tatabánya

Egy tatabányai férfi késsel próbálta levágni a biztonsági eszközt több termékről a szupermarketben, de a biztonsági őrök lefülelték.

kemma.hu

Egy tatabányai szupermarketből kísérlet meg eltulajdonítani több rúd szalámit egy 46 éves tatabányai férfi szeptember 15-én.  O. Pál ebédidőben és felkészülten érkezett az üzletbe és egyenesen a hentesáru felé vette az irányt.

Két rúd szalámiról a nála lévő késsel sikerült levennie a biztonsági eszközt, a harmadikról és egy üveg vodkáról már nem. A biztonsági őrök közbeléptek és tetten érték őt. A gyanúsított ekkor futásnak eredt, de a védelmi személyzet utolérte és elfogta. Rendőröket hívtak a helyszínre, akik O. Pált előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra.

Gyanúsítotti kihallgatását követően a férfit őrizetbe vették. Ellene szabálysértési értékre elkövetett lopás gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság és kezdeményezi a gyanúsított gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!