Kék hírek, bulvár

2013.09.11. 08:04

Az előleget eltette, de az árut nem szállította le

Építkezéshez árult anyagokat a 35 éves F. Zsolt szlovák cégén keresztül, Komárom-Esztergom megyében is ismerték őt a kivitelezők. 2013-ban egy oroszlányi és egy komáromi építkező is rendelt tőle, a kért áruért cserébe előleget fizetettek.

kemma.hu

Teltek a hónapok, de a rendelést a gyanúsított nem szállította le, a kifizetett összeget nem utalta vissza, sőt sok esetben a sértettek a kapcsolatot sem tudták felvenni vele. Feljelentést tettek a rendőrségen. F. Zsoltot többször is keresték az Oroszlányi és a Komáromi Rendőrkapitányságok nyomozói, végül utóbbi elfogatóparancsot bocsátott ki ellene.

A gyanúsítottat szeptember 10-én önként jelent meg az Oroszlányi Rendőrkapitányságon. A férfit gyanúsítottként kihallgatták, ellene – szabadlábon hagyása mellett - csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi és a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!