Kék hírek, bulvár

2013.09.17. 07:23

Anya és fia közösen tört be a házba

Címkék#Szárliget

Érden fogtak el a tatabányai nyomozók egy fiatalkorú fiút szeptember 16-án. Azzal gyanúsítják őt és édesanyját, hogy augusztus 15-én a teraszajtót benyomva betörtek egy szárligeti családi házba, és onnan számítógépeket tulajdonítottak el.

kemma.hu

A 39 éves B. Margitot a bűncselekmény elkövetésének másnapján elfogták a nyomozók. A rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte. Fia ellen a Tatabányai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, közben a tatabányai nyomozók is keresték, szeptember 16-án például otthonában. A gyanúsítottat egy heverő ágyneműtartójában találták meg a rendőrök, ahová testvére bújtatta el, mikor meghallotta a rendőrök kopogását és felszólítását.

A fiatalkorút a nyomozók előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol gyanusítotti kihallgatását követően a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását. Anya és fia ellen dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!