Kék hírek, bulvár

2013.06.03. 09:33

Ácsi, szüreti balhé: befejezték a nyomozást

Címkék#Ács

Befejezte a nyomozást a rendőrség egy tavalyi szüreti mulatságon kitört balhé ügyében. Az ácsi esetben vádemeleséi javaslatot tettek a nyomozók.

Kemma.hu

Csoportos garázdaságba torkollott a szüreti mulatság Ácson még tavaly szeptember 29-én. A négy elkövető most a bíróság előtt felelhet mások megbotránkoztatása miatt.


 
A baráti társaság nem hagyta megtorlatlanul, hogy egyik tagjukba belekötöttek és bántalmazták. Azonnal a segítségére siettek és kitessékelték a verekedést kezdeményezőket, akik a határozott felszólításra elhagyták a szórakozóhelyet. A sértettek azonban követni kezdték az elzavart férfiakat. Meg akartak győződni arról, hogy még a környékről is eltűnnek. Miután látták, hogy a rendbontók távoztak, visszaindultak a sörözőbe, egyikük azonban lemaradt a csoporttól. Ezt használta ki a testvérpár és két barátja, akit előzőleg elzavartak a szórakozóhelyről. Újabb verekedés kezdődött, amelynek akkor lett vége, amikor a támadók meghallották, hogy rendőröket hívnak a helyszínre.

Miután a kiérkező járőrök meghallgatták a történetet és azonosították az elkövetőket, elfogták és előállították a testvérpárt és barátaikat. A gyanúsítottak ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – csoportosan elkövetett garázdaság miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság, amelyet vádemelési javaslattal továbbított az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!