Kék hírek, bulvár

2013.03.14. 14:13

Torlódás: Baleset történt az M1-es autópályán!

Baleset történt az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 77-es km szelvényben. A forgalom egy sávon halad, de a torlódás már most jelentős.

Kemma.hu

16:10 Megszűnt a forgalomkorlátozás az M1-es autópályán, de torlódás még lehet a Győr felé vezető oldalon a 77-es km szelvénynél. Az autópálya lassan, de járható.

14:13 Mintegy öt kilométeres a sor. Még járható, de egyre nehezebben a 81-es és 13-as számú út Komárom-Esztergom megyei szakasza. Utóbbin sorra akadnak el a kamionok, illetve csúsznak meg a jégbordákon.

A tehergépjárműveknek célszerű elkerülni ezeket az utakat és személyautóval sem ajánlott erre közlekedni, bár egyik utat sem kellett még lezárni. Megyeszerte lassan lehet csak közlekedni. az 1-es számú főút is rendkívül csúszós.

Aki teheti, ne induljon útnak. Aki úton van, őket arra kéri a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, hogy legyenek körültekintők és türelmesek. Tartsanak nagyobb követési távolságot és az útviszonyoknak megfelelően válasszák meg járművük sebességét. Akinek szükséges, lehetőség szerint csak téli gumival felszerelt járművel induljon útnak és használja a biztonsági övet. Az autókban legyen elegendő üzemanyag, hólapát, takaró és meleg ital arra az esetre, ha elakadnának.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!