Kék hírek, bulvár

2013.03.29. 09:29

Saját munkáltatójától lopot

Címkék#Tatabánya

Két férfi 13 millió forint értékben lopott illatosító készülékeket abból a tatabányai gyárból, amelyben doglgoztak.

Kemma.hu

Jelentős értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság a 47 éves H. Zoltán, a 35 éves L. László és a 28 éves R. János ellen, akik 2012 októberétől mintegy 13 millió forint értékben loptak el illatosító készülékeket egy tatabányai gyárból. 2013. március 26-án fogták el őket a tatabányai nyomozók.

A gyár tulajdonosai 2012 októberében tettek feljelentést a rendőrségen, miután egy belső ellenőrzés során jelentős hiányt fedeztek fel a háztartási vegyipari termékek gyártásával foglalkozó cég készletében. A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás során azonosították azt a személyt, aki a jogtalan szállításokat megszervezte, valamint azt a sofőrt és a gyár egyik műszakvezetőjét is, akik az illatosítókat a telephelyről kivitték. A számítógépes rendszerben rögzített adatokat módosították úgy, hogy a fuvarokat meg nem történtté minősítették. Az elkövetők ezzel a módszerrel nyolc raklapnyi terméket tulajdonítottak el, mellyel 13 millió forintos kárt okoztak.

H. Zoltán, L. László és R. János ellen – szabadlábon hagyásuk mellett - jelentős értékre elkövetett lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!