Kék hírek, bulvár

2013.02.18. 15:57

Vádat emelnének a komáromi férfi orosházi gyilkosa ellen

Címkék#Komárom

Az orosházi férfi a hagyatéki ügyeket intéző nevelt fiát többször is megszúrta, holttestét az udvaron ásta el.

MTI

 - Lezárult a nyomozás annak a nevelt fiát meggyilkoló orosházi férfinak az ügyében, aki a holttestet saját háza udvarában ásta el tavaly júliusban. A rendőrség a nyomozati anyagot vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségnek - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-t.

Vargáné Szombati Andrea elmondta: az 59 éves férfi ellen a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2012. július 31-én az esti órákban italozás után szóváltásba keveredett nevelt fiával, és egy késsel többször megszúrta, majd másnap hajnalban a holttestet az udvaron lévő, két méter átmérőjű, kimélyített "kacsaúsztató" gödörbe tette, majd földdel és építési törmelékkel fedte be.

 A 35 éves áldozat Komáromban élt, és hagyatéki ügy intézése miatt utazott Orosházára; élettársa tett bejelentést eltűnéséről a rendőrségen. Az Orosházi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást indított a keresésére, információkat gyűjtött a férfiról és eltűnésének körülményeiről. Ennek során merültek fel adatok arra vonatkozóan, hogy bűncselekmény áldozata lett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!