Kék hírek, bulvár

2013.02.23. 10:01

Vádat emelnek a szilveszteri rablók ellen

Címkék#oroszlány

A 19 éves oroszlányi fiatalemberek kis-tűzijátékokat raboltak el gyermekkorúaktól.

kemma.hu

Előzetes letartóztatásban várta a büntetőeljárás befejezését a 19 éves H. Márk és M. József. Az  oroszlányi férfiak ellen rablás és rablás kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

A gyanúsítottak 2012. december 31-én este fél kilenc körül gyermekkorúaktól vettek el erőszakkal pirotechnikai eszközöket. A rablást rövid szóváltás előzte meg, a két férfi ezt követően esett neki a gyermekekből álló társaságnak. Elvették táskájukat, majd abból az újév köszöntésére szánt kis-tűzijátékokat. A gyerekek egyikénél volt egy videokamera, melyet szintén megpróbáltak elvenni, de a fiú ezt már nem engedte.

Az elkövetőket forró nyomon történt üldözést követően 24 órán belül elfogták és egy rendbeli rablás és egy rendbeli rablás kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, majd a rendőrség kezdeményezésére a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az eljárást befejezte, és vádemelési javaslattal küldi meg az ügyészségnek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!