Kék hírek, bulvár

2013.02.16. 08:27

Nem kapott ötszáz forintot, megkéselte anyja élettársát

Alvás közben támadta meg nevelőapját az a 42 éves tatabányai férfi, akinek anyja nem adott pénzt.

Kemma.hu

Emberölés kísérlet bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság egy 42 éves tatabányai férfival szemben, aki 2013. február 15-én 8 óra körül életveszélyesen megsebesítette édesanyja élettársát.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 500 forintot kért édesanyjától, hogy cigarettát vegyen magának, az idős hölgy azonban megtagadta fia kérését. A gyanúsított ezt követően a konyhaszekrényből elővett egy kést, mellyel a szobában alvó sértettre támadt, akit életveszélyes sérüléssel szállított kórházba a mentő.

A gyanúsított a bűncselekmény elkövetését követően elhagyta a helyszínt, nem sokkal később azonban önként jelentkezett a Tatabányai Rendőrkapitányságon és beismerő vallomást tett. A férfit gyanusítotti kihallgatását követően őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!