Kék hírek, bulvár

2013.02.20. 07:57

Közlekedési információk

Éjszaka többfelé esett Komárom – Esztergom megyében, ezért főként külterületen vizesek, csúszósak az utak. A látási viszonyok megfelelők, baleset nem akadályozza a forgalmat.

Kemma.hu

Az elmúlt 24 órában egy súlyos sérüléssel és hét anyagi kárral járó közlekedési baleset történt a Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

A súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Tatabánya belterületén történt kedd este. Egy személyautó ütött el egy fiatal lányt, aki a tilos jelzés ellenére körültekintés nélkül lépett le a kijelölt gyalogátkelőhelyre. Az Alfa Romeo vezetője hiába fékezett, amint észrevette a gyalogost, az ütközést már nem tudta elkerülni és járműve elejével elütötte a lányt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint 2013. február 20-án a délnyugati és az északkeleti határvidék kivételével csökken a felhőzet, és több-kevesebb időre kisüt a nap. Északkeleten továbbra is előfordulhat kisebb havazás, másutt legfeljebb jelentéktelen hózápor lehet. Az északnyugati szél az északkeleti és a délnyugati tájak kivételével élénk, időnként erős lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 6 fok között valószínű. Késő estére +2, -3 fokig hűl le a levegő.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!