Kék hírek, bulvár

2013.02.20. 07:54

Extasyt szedett be, majd volán mögé ült

Extasyt vett be az a 30 éves tárkány férfi, akit szerda hajnalban igazoltattak Bábolnán.

Kemma.hu

Járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya egy 30 éves tárkányi férfi ellen, akit szerda hajnalban, nem sokkal fél egy előtt állítottak meg és igazoltattak a járőrök Bábolnán.

Az ellenőrzés során merült fel a gyanú a járőrökben, hogy a gyanúsított kábítószert fogyaszthatott. Pupillái tágak voltak, a fényre lassan reagáltak, ezért az egyenruhások előállították a Komáromi Rendőrkapitányság. A rendőrségre menet a férfi elismerte, hogy extasy tablettát fogyasztott, melyet a vele szemben alkalmazott gyorsteszt is megerősített.  

A férfi ellen – szabadlábon hagyása mellett – a Komáromi Rendőrkapitányság Rendészeti Osztálya járművezetés bódult állapotban, a Bűnügyi Osztály pedig visszaélés kábítószerrel vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!