Kék hírek, bulvár

2013.02.10. 09:13

Életet mentettek a rendőrök

Két bajba jutott ember életét mentették meg megyei rendőrök február 9-én. Egyikük saját lakásában lett rosszul, míg másikuk az utcán feküdt magatehetetlenül.

kemma.hu

Állampolgári bejelentést követően jelentek meg a rendőrök a kisbéri vasúti átjáró közelében. A helyszínre érve egy magatehetetlenül a földön fekvő férfit találtak. Ittassága miatt nem tudott lábra állni, ezért az egyenruhások mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították a férfit.


               
Szintén állampolgári bejelentést követően intézkedtek a rendőrök Oroszlányban, ahol egy férfi saját lakásában lett rosszul; elesett és nem tudott lára állni. Segélykiáltásait a szomszédok hallották meg, ők értesítették a rendőrséget. A járőrök bekopogtak az ajtón, mire az ott lakó bácsi csak annyit tudott mondani, hogy nem tudja kinyitni az ajtót.

Az egyenruhások a helyszínre érkező tűzoltók közreműködésével az életmentés érdekében betörték a lakás ablakát, majd azon keresztül bemásztak a bajba jutott személyhez. A férfi a földön feküdt, és nem tudott felállni, ezért mentőt hívtak hozzá, akik kórházba szállították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!