Kék hírek, bulvár

2012.12.26. 09:18

Útinform

Enyhült az idő, ennek köszönhető, hogy az elmúlt 24 órában mindössze két anyagi káros baleset történt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén.

kemma.hu

Ködös az idő, helyenként jelentősen lecsökkent a látótávolság. Szerencsére a járművezetők felmérték a balesetveszélyes helyzetet és az elmúlt 24 órában az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedtek. Ennek köszönhetően mindössze két anyagi káros baleset történt a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén, azok is figyelmetlen járművezetésből adódtak.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint erősen felhős vagy borult lesz az ég, főleg északon párás, ködös marad a levegő. A déli óráktól nyugat felől egyre többfelé ered el az eső. Fokozatosan északnyugatira fordul a szél, és a Dunántúl déli felén erős széllökések is lehetnek. A legmagasabb nappali hőmérséklet az ország északi harmadán 2-7, másutt 8-13 fok között valószínű. Késő estére 1 és 8 fok közé hűl le a levegő.

Az Útinform tájékoztatása szerint a megye nyugati részében száraz, a többiben nedvesek, sőnedvesek az utak. A látótávolság legfeljebb 500 méter.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közúti közlekedésben résztvevőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek. Tartsanak nagyobb követési távolságot, haladjanak lassabban, és ne feledjék el bekapcsolni a biztonsági övet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!