Kék hírek, bulvár

2012.12.31. 08:59

Útinform

Nem történt közlekedési baleset megyénkben az elmúlt 24 órában és a járművezetők sokat tehetnek azért, hogy ez így is maradjon.

kemma.hu

A megye nagy részén tiszta az idő, ködfoltok csak az erdős területeken fordulnak elő, itt az utak burkolata is nedves, csúszós lehet illetve emiatt csökken a látótávolság,, ezért vezessenek körültekintően.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint az év utolsó napján ország nagy részén napos idő várható. Helyenként azonban előfordulhatnak tartósan ködös tájak is. Csapadék nem várható. Többnyire gyenge vagy mérsékelt marad a szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 3, 8 fok között, de a ködös részeken csupán fagypont közelében várható. Késő este +1, -5 fokra számíthatunk.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közúti közlekedésben résztvevőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel, az út- és időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek. A rendőrség felhívja továbbá a járművezetők és utasaik figyelmét a biztonsági öv használatának fontosságára.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!