Kék hírek, bulvár

2012.12.29. 11:04

Tolvaj lett a 22 éves takarítónőből

A 22 éves oroszlányi nő kihasználta a férfi magányosságát.

kemma.hu

Lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az ellen a 22 éves oroszlányi nő ellen, aki a gyanú szerint közel félmillió forint értékben ulajdonított el különböző műszaki cikkeket egy helybéli férfi otthonából decemberben.


A fiatal nő a sértett egyedülállóságát használta ki. A magányos férfi lakásához kulcsot adott. A sértett a pár jó szóért cserébe csak annyit kért a nőtől, hogy időnként takarítsa ki otthonát. December 17-én azonban a bejelentő észrevette, hogy lakásából eltűnt digitális kamerája, mobiltelefonja és egyéb műszaki cikk, melyeket gyanúja szerint alkalmi segítője vihetett el onnan, ezért feljelentést tett a rendőrségen.

A nőt ekkor már kereste az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szintén lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint november 11-én este egy oroszlányi hétvégi házból eltulajdonította férfi ismerőse autóstáskáját, iratokkal, bankkártyával és 45 ezer forint készpénzzel együtt.

Az oroszlányi nyomozók december 28-án bukkantak a gyanúsított nyomára. Az Oroszlányi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya őrizetbe vette és kezdeményezi előzetes letartóztatását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!